Sunshine Thaimassage Hammarby Allé 81, Stockholm Sjöstadens Friskvård & Thaimassage - Massage Service Fakta om Sunshine Thaimassage Här saknas det en företagspresentation. Som företagskund på kan du skräddarsy en egen text och ladda upp en logotyp. Thaimassage och friskvård i Hammarby sjöstad, förutom thaimassage erbjuder vi även skönhetsvård, fotreflexologi, fotvård, manikyr, pedikyr och vaxning. Hammarby Sjöstad kallad även för Sjöstan är ett av sveriges modernaste område som bör ses av alla. Besök gärna Sjöstan och upplev en härlig dag med en lugn och harmonisk avslut på dagen hos oss. SJÖstadens Friskvård & Thaimassage Läs gärna mer om Sjöstan här. Varmt välkommen till Susannes Massage Redigera Sjöstadens friskvård Varit här; Vill gå hit; Spara; Sjöstadens friskvård & thaimassage. I en underskön miljö där man lagt fokus på att göra en plats så rogivande som möjligt för kunden finner man Sjöstadens friskvård & thaimassage.

Massagebehandlingar: Thaimassage hammarby sjöstad knulfilm

Man bär olika mängd med kläder beroende på behandling, men underkläder har man alltid på sig. Fotmassage 60 min: 450:- 30 min 250. Fötterna har mer än 7 000 nervändar från hela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen. Från den 1 mars kommer det ske prisjusteringar. Anders Håkansson, september 23, 2017, har letat runt mycket efter ett ställe i Sthlm som har samma känsla och kvalité på massagen som i Thailand och detta är det bästa jag testat. Den underbara utsikten från Sikcla Kanalen bidrar med ännu mer lugn och harmoni till vår välbelägna salong. Jag kommer garanterat tillbaka. Från avslappnade massage som hjälper mot stress och får dig att koppla.

Sjöstadens: Thaimassage hammarby sjöstad knulfilm

Lotta Berg - Underbart! Vi utför inga sexuella handlingar, vid förfrågan avbryts massagen. Precis som thaimassage fungerar oljemassage bra för att lösa upp muskelspänningar och lindra värk. Nya  Öppettider. Jag och min flickvän brukar gå hit varannan vecka för att.ladda batterierna. Massagen sker i lugna och trivsamma lokaler. För att få en behandling på kliniken så internetbokar du direkt här på sidan. Har inte upplevt det tidigare faktiskt. Inga oljor används i thaimassage utan den använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten. Har du några frågor så kan du ringa oss eller skicka ett mail.

Videos

Horny Step Sister Wants Brother s Cock - Meana Wolf -My StepBrother and.